Customer ServiceSrpski
Full Sites
Srpski
English
Abbridged Sites
Deutsch (Verkürzt)
Español (Abreviado)
Français (Abrégé)
Português (Condensado)
Русский (Сокращенная версия)
日本語 (簡略版)
Close

Hyatt Regency Beograd nudi multifunkcionalni prostor za organizaciju sastanaka i banket događaja. Prostrane, elegantne i dobro opremljene sale, besprekorna organizacija i profesionalno osoblje čine Hyatt Regency Beograd liderom u organizovanju konferencija, sastanaka, društvenih i kulturnih događaja, naučnih skupova, venčanja i privatnih proslava u Beogradu.

Venčanje o kojem ste sanjali

Spremni ste da provedete ostatak života zajedno. Mi smo tu da Vaš dan učinimo posebnim i pretvorimo Vaše snove u realnost. Bilo da planirate intimnije venčanje ili nešto ekstravagantnije, Hyatt Regency Beograd Vam nudi nenadmašanu eleganciju i sofisticiranost. Naš profesionalni tim za organizaciju venčanja će učiniti sve da Vam pomogne u organizaciji svih detalja vezanih za ovu svečanost, u potpunosti prateći Vaše želje i stil.

Kristalna dvorana

Jedna od najlepših i najpoznatijih sala u Beogradu, ukupne površine od 559 kvadratnih metara (6.017 kvadratnih stopa), sa maksimalnim kapacitetom za sedenje do 600 gostiju, takođe se može podeliti u tri samostalne sale za manje skupove do 200 mesta za sedenje.

Sala je opremljena zvučnom kabinom i profesionalnom rasvetom, a na zahtev klijenta može biti dopunjena i savremenom audiovizuelnom opremom i opremom za simultano prevođenje, instalacijama za radio i televizijski prenos uživo, binom, plesnim podijumom ili pistom. Foaje ispred Kristalne dvorane pogodan je za piće dobrodošlice, pauze za kafu ili kao izložbeni prostor. 

Kristalna dvorana je idealno mesto za konferencije, prezentacije, press konferencije, prijeme, gala večere i venčanja.

Beograd i Budva

Ove dve sale se mogu kombinovati u jednu salu sa kapacitetom od maksimum 150 gostiju za sedenje, ili se mogu podeliti u dve zasebne celine za manje događaje.

Mali foaje koji se nalazi ispred svih pet sala je pogodan za piće dobrodošlice, pauze za kafu ili kao izložbeni prostor. Klijentima je u salama dostupna kompletna audio-vizuelna oprema.

Kopaonik

Sala idealna za manje skupove i sastanke ukupne površine od 51 kvadratnog metra (549 kvadratnih stopa) i dimenzija 6.4 x 7.9 metara / 21'0"x 25' 9". Kapacitet Kalemegdan sale je do 30 gostiju za koktel, do 40 gostiju u stilu pozorišne postavke, 27 u classroom stilu (učionica postavka), 24 u stilu latiničnog slova U i 20 gostiju u postavci okruglog stola.

Kalemegdan

Sala Kalemegdan ukupne površine od 44 kvadratnih metara (474 kvadratnih stopa) i dimenzija 5.7 x 7.7 metara / 18 '7" x 25' 2" sa kapacitetom do 27 gostiju za koktel, 28 u stilu pozorišne postavke, do 12 u classroom stilu (učionica postavka), 17 u stilu latiničnog slova U i 12 gostiju u postavci okruglog stola.

Boardroom

Savršena sala za poslovne sastanake okruglog stola za 12 ljudi ukupne površine od 38 kvadratnih metara (409 kvadratnih stopa) i dimenzija 5.7 x 6.6 metara / 18' 7" x 21' 6" .

Hyatt ketering

  • Gala večera
  • Korporativni događaj
  • Koktel
  • Venčanje

Na Vama je da izaberete mesto, a sa našim kreativnim timom možete biti sigurni da će svaka Vaša zamisao biti pretvorena u realnost.

Za više informacija, molimo Vas da pozovete: +381 11 301 1234.